2011 m. kovo 20 d., sekmadienis

Coral island

Šįryt nusprendėm aplankyti Koralų salą. Vos 5 min. nuo mūsų, važiuojant su motoroleriu, yra Rawai paplūdimys iš kurio plaukia long boat ir spead boat į daugelį salų. Ilgai nesiderėjom nes kainos jau mažesnės nei prieš mėnesį, už 1200bat-96 lt. sutarėm ir...per bangas po 30min. pasiekėm balto smėlio paplūdimį. Jau artėjant prie salos mūsų ausis pasiekė ištisinis džiunglių gausmas, ūžesys ar šnabždesys, kuri sugebėdavo permušti tik spead boatų keliamas triukšmas. Vietiniai šią salą jau naudoja turistų linksminimui (pvz. 3min paskraidymas su parašiutu, kurį tempia spead boat) ir deja jos visai netausoja. Šiukšlių kalnai mus pribloškė. Mūsų valtis sustojo kiek nuotoliau nuo viso turistų šurmulio, tad galėjom pasidžiaugti salos skleidžiama harmonija. Pakabinom hamaką Taurui medžio šešėlyje ir ramiai praleidom visą dieną smėlio pasaulyje. Prabuvom šešėlyje tačiau saulės prisisėmėm visiems metams. Ta šviesa ir vaiskuma skverbėsi į mūsų širdis, o vandens mėlinai smaragdinis atspalvis gaivino malonia vėsuma. Apie 15 val. prasidėjo atoslūgis ir masinis bruzgesys, nes visus turistus pradėjo sodinti į valtis ir plukdyti atgalios,kol dar vanduo buvo pakankamai arti kranto.
Mes sau leidom pasimėgauti saulės nebekaitinamoje saloje dar valandėle, kol mūsų kapitonas pradėjo panikuoti, kad artėja lietus ir gali kilti bangos. Tuo metu Mindaugas su Ąžuolu buvo išėję pasivaikščioti po salą, tai kapitonas išbėgo pats jų ieškoti. Lietaus negavom,bet teko ilgai bristi iki valties tiek vienam tiek kitam krante.Ąžuolui ši atrakcija labai patiko, svarbiausia geri batai (ačiū Margaritai už idėją) ir jis pats žygiuoja nebijodamas užlipti ant kriauklių ar koralų. Mindaugas grižęs pasakojo, kad rado bungalus nuomai su AC, bet kainos nesuvokiamos 3000bat viena naktis ir atsakančios kainos restorane. Namuku ten koks 50, o apgyvendinta kokie 5, bet kainos nuo to nemažėja.
Tik parvažiavę namo smagiai išbarstėm smėlį savam baseine, ir smagiausia dalis tėvams, kad vaikučiai užmigo greitai ir anksti, tad šiuo metu aš ramiai bendrauju su jumis, o Mindaugas mėgaujasi Thai masažu. Prisijunkite ir jus.


























Komentarų nėra:

Rašyti komentarą