2011 m. kovo 2 d., trečiadienis

2011.02.28 Mes vel THAI tik jau keturiese;))))

Sveiki visi!
Mes pasidareme isties nuobodus;) po metu mes vel Pukete,YaNui resort. Bet tobulejam,nes siemet jau keliaujam keturiese,didziausias kelioniu organizatorius Tauras(6men), viska puikiai suplanuoja ir mums padeda apsisprest.
Skridom Vilnius-Kijevas-Bankokas-Puketas. Kaip jau ir buvom nusiteikę Kijeve patyrėm neišdildomų įspūdžių .Taigi pasitiko mus Aerosvit stiuardai be šypsenų ir ceremonijų. O Kijevo aerouoste tik įžengus į vidų užplūdo rukalų debesys iš tam skirtos rūkimo vietos,tada minia žmonių ant laiptų, laukianti eilėje prie saugumo posto,norint patekti į tranzitinę salę.O mes su dviem vaikučiais ir vežimėliu.Kai kurie vietiniai pasiūlė eiti be eilės, bet ne visi buvo tokie supratingi ir teko atlaikyti piktų žvilgsnių jūrą.Apsaugos darbuotojai pikti, bet ir žmonės keliaujantys jiems nenusileidžia (ne karta girdėjom pamirštas frazes...).Norėjosi fotografuoti moteriškę, kuri tušinuku surašinėjo visų pasų NR. WC laukimo salėje tik 2, tad teko stovėti eilėse ir prie jų. Kadangi laukti lėktuvo reikėjo tik kelias val.tai tikrai neprailgo.
Teisybe pasakius taip nesirašo man dabar apie kelionės nuovargį,nes esu ką tik po prabangaus (350bat./28lt.) OIL MASAGE 1val. tad viskas atrodo nuostabu ir puiku.
O kiekviena vakarą, kaip ir dabar,apie 23val.prasideda tropinis lietus su griaustiniu, ko prieš metus neteko patirti.Gamta atsiskleidžia savo kvapais ir garsais, o ryte viskas atsigavę džiugina sodria žaluma.
Šiandien jau atsigaivinom išsvajotais kokosais, mangais, arbūzu, melionais,bananais, ananasais..ir tt. Ąžuolas neišlipa iš baseino, o prie jūros vis kartoja, kad krabai kojas kutena ir nenori nusiauti batuku. Kai tik atskridom Ąžuoliukas ir sako, mama ar matei kokia graži čia žolė.
Šiandien netikėtai pramiegojom pusryčius, nes vis dar gyvenam LT ritmu -5val.
Gyvenam šią sav. neįprastai erdviai, ko nesitikėjom ir neplanavom. Namas su 2 miegamaisiais, svetaine ir virtuve. Kadangi su savininku buvom sutarę dėl kambario nuomos mėn.tai kol atsilaisvins mūsų single room teks persikelt 4kartus, o dabar teks pagyventi erdviau (dėl to labai nesiskundžiame).

glėbis šilumos jums visiems

Jūratė

2 komentarai:

  1. Vaj vaj, kaip nuobodu :) isties.. bet kas mielai pasikeistu su Jumis vietomis.. antra vertus, gerai, kad namu uzsieme, tai nelabai isijauciam i Jusu Gerio Antpludzius "ant Jusu Seimynos", Brangieji.. Laukiam sugriztant ir tada svesim VISKA! ;) Gero upo - Upskutei ir "kraukit sielos batareikas", su neblestancia <3, Jusu PVM
    Klevinės g.13, Vilniaus r. sav. Avižienių paštas, LT-14013
    p.s. cia atvirukui Info, BTW :)))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ech kaip tas upas pagerėja po THAI oil masage, kad net saldu apsakyti.Prisiminkit Turkija, tik ženkliai pigiau,veža.
    Jūratė

    AtsakytiPanaikinti